4   55
39   212
30   159
21   203
19   180
21   174
24   170
7   162
15   162
11   157

Senaste inläggen

 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL
 • Att pussla ihop det

  Att pussla ihop det

100:- rabatt på City Gross Matkasse (ENDAST IDAG)

100:- rabatt på City Gross Matkasse (ENDAST IDAG) – rabatten gäller endast idag. Använd koden: CGSMS100 och gäller inte flex kassen.

Klicka HÄR (affiliate) för att ta del av erbjudandet och komma till City Gross matkasse.

Vi har kört City Gross matkasse ett bra tag nu och jag älskar den. Super bra kött och alltid goda recept. 5 middagar för 4 personer funkar utmärkt för oss. Tidigare har jag delat med mig av recepten och det var rätt uppskattat. Ska försöka hinna och dela recepten här på bloggen. Eller passa på att testa matkassen med 100:- rabatt. Är man dessutom ny kund så får man 250:- rabatt. Detta registreras direkt i kassan, klicka HÄR (affiliate) så kommer ni till matkassen.

Jag älskar allt som underlättar i vardagen och hemma hos oss är matkassen den perfekta lösningen. Vi jobbar och har en väldigt aktiv vardag vilket gör att det är svårt att komma på vad man ska laga för mat. När vi har matkasse så får vi bra variation. Sen gillar vi att äta ute vilket funkar bra. För vi har matkassen i 5 dagar och sen kan vi välja om vi vill ut och äta någon dag. Sjukt smidigt om ni frågar mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?