Igår kväll passade jag på att ha lite egentid, gjorde iordning ett hemmaspa med bubbel i badrummet och började med att ta en lång varm dusch. Körde turkish body scrub från Kerstin Florian. Favorit peeling och ansiktsmask från Carita, lagoon serien som ger en massa fuktboost. Dessutom kan man sova med Caritas ansiktsmask och det brukar jag alltid göra, så när man vaknar på morgonen så känns huden helt fantastisk. Sen körde jag body olja och kräm från Elemis. 

Så himla skönt att bara koppla av och ladda med en massa energi. Har haft super mycket att göra dom senaste dagarna så det känns himla skönt att få denna egentid. Mannen och jag brukar vara duktiga med att låta varandra få sin egentid, för det är super viktigt så man kan ladda batteriet. Passade även på att fixa med inpackning, färgbomb och plocka brynen.

Ikväll ska jag komma ner i säng tidigare, skönhetssömnen är den viktigaste biten och det spelar ingen roll hur mycket produkter man använder om man inte får sin sömn. Men först ska jag svara på lite mail och dricka mitt detox te från Pukka, jätte gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *