God morgon raringar

Sitter med en kopp extra stor kaffe och ska få lite jobb gjort och har strax ett telefonmöte. Vad det går undan och nästa vecka den 23 maj har vi influencermässa på Palladium i Malmö. Alla är välkomna och ni hittar biljettformen Här. Kommer bli riktigt skoj 🙂 

Idag väntar en skönhetsdag, först IPL sen frisör och därefter fix av linjer, mörka ringar och påfyllning av läppar 🙂 Ska ha med mig ca 10 tjejer på ett litet restylane party. Är lite nervös då det är första gången jag fixar linjerna och jag är väldigt rädd för sprutor 🙈 Men det är precis vad jag behöver, en makeover. Följ mig gärna på instagram my story 👉🏻 @Annamatkovich uppdaterar den lagom ofta 🙂 

Nä hörni nu ska jag fortsätta jobba. Trevlig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *