Shoppa min stil

no products

HALLONRÖDA LÄPPAR & CHANEL INSPIRERAD KAVAJ

Startar denna fredag morgon men att bjuda på gårdagens look. Hallonröda läppar & Chanel inspirerad kavaj var gårdagens temat. På läpparna har jag YSL The Mats 202 Rose Crazy ni hittar den HÄR (adlink). Älskar YSL The Mats serien, den sitter länge på läpparna och är jätte fina. Ska man iväg en hel dag och inte alltid hinner piffa upp läpparna, så är det YSL The Mats perfekt.

HALLONRÖDA LÄPPAR & CHANEL INSPIRERAD KAVAJ HALLONRÖDA LÄPPAR & CHANEL INSPIRERAD KAVAJ HALLONRÖDA LÄPPAR & CHANEL INSPIRERAD KAVAJ

Hej raringar

Skönt med fredag 🙂 Själv har man helgen ledig vilket känns otroligt skönt, har haft full rulle med jobb dom senaste två helgerna. Vilken tur man älskar det man gör 😀 Men ska bli kul att vara ledig och umgås med killarna hela helgen. 

Igår var jag hos frissan och jag är så himla nöjd men mitt hår. Älskar det 🙂 Samantha ska på semester i en vecka men så fort hon är tillbaka så kommer det ett inlägg och en rabatt till mina läsare. Färgen är jätte fin och precis så som jag ville ha den. Idag blir det behandling hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio. 

Puss & Kram 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?