2   38
14   163
20   213
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Accessoarer till håret

Accessoarer till håret.

Något som jag blivit förälskad i den senaste tiden. är accessoarer till håret. Det kan vara allt från fina hårband, klämmor, spännen och diadem. En super läcker detalj som piffar upp vilken outfit som helst.

Jag tycker det är super snyggt när man har uppsatt hår att antingen ha en scarfs eller band runt hästsvansen. Man behöver inte alltid köpa dyra scarfs. Utan man kan köpa sidenband och använda det istället. Nedan har jag använt ett svar band jag fick med någon påse när jag handla. Man får vara lite kreativ ibland.

Tycker även Lindex har jätte fina accessoarer till håret, ni hittar dom HÄR (adlink).

Accessoarer till håret Accessoarer till håret Accessoarer till håret Accessoarer till håret Accessoarer till håret

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?