5   33
8   129
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Accessoarer till håret

Accessoarer till håret.

Något som jag blivit förälskad i den senaste tiden. är accessoarer till håret. Det kan vara allt från fina hårband, klämmor, spännen och diadem. En super läcker detalj som piffar upp vilken outfit som helst.

Jag tycker det är super snyggt när man har uppsatt hår att antingen ha en scarfs eller band runt hästsvansen. Man behöver inte alltid köpa dyra scarfs. Utan man kan köpa sidenband och använda det istället. Nedan har jag använt ett svar band jag fick med någon påse när jag handla. Man får vara lite kreativ ibland.

Tycker även Lindex har jätte fina accessoarer till håret, ni hittar dom HÄR (adlink).

Accessoarer till håret Accessoarer till håret Accessoarer till håret Accessoarer till håret Accessoarer till håret

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?