11   147
11   232
20   371
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

After work på Atmosfär i Malmö

I tisdags körde jag och fina Maria after work på Atmosfär i Malmö. Innan vi starta vår after work så passade vi på att ta lite outfit bilder, det gör vi alltid. Så himla kul att vi liksom klickar och det känns så roligt att kunna dela sitt intresse med någon likadan. Vi passade även att ta en runda på stan och inspireras av allt snyggt som har kommit in. Jag passade på att shoppa på Zara som jag ska visa er i ett annat inlägg.

Då vi båda inte var så värst hungriga beställde vi två rätter var. Det blev råbiff och pilgrimsmusslor, gud så himla gott. Känns som att vi behöver boka in en ny träff på Atmosfär snart igen.

Denna veckan har däremot flugit förbi i ett svep. Känns skönt att vara tillbaka på banan och i alla rutiner. Idag blir det en lång jobbdag med kvällsmöten, men jag älskar mitt jobb och jag älskar variationen. Blir så himla pepp 🙂 Efter gårdagens kvällsmöte satte jag mig på altanen med grannen och mannen. Vi drack vin och prata hur länge som helst. Vi är så glada att vi fått oroligt bra grannar. När man flyttar och bor nära grannarna så är det alltid så känsligt vilka grannar vi får.

Men herregud som vi skratta. Vi pratade lite om hur vi uppfattade varandra första gången vi sågs, och det var när vi hade vår första besiktning. Det är så himla kul hur man dömmer varandra redan från början men kan ha så fel. Men vi är glada att vi fått lika galna granna som oss.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?