39   202
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Afterwork & möte på Kasai In The Sky

Afterwork & möte på Kasai In The Sky.

Hej raringar.

Denna fredagen har varit extremt lång dag, tycker också att denna veckan har känts otroligt dryg. Det var länge sedan jag hade en sådan vecka som denna, alldeles för mycket grejer som hänt. Men vet ni vad, sånt är livet.

Igår hade jag en super härlig kväll med mina bloggtjejer Maria och Linda.

Vi börjar med ett spännande möte som vi ännu inte kan avslöja. Men det känns super kul att vara en del av det och jag ser fram emot att berätta det för er. Efter mötet satte vi oss på Kasai in the sky, vi var så hungriga och beställde in lite smårätter. Otroligt god mat. Vi satt i flera timmar och prata, en super härlig kväll.

Under sommaren hängde jag rätt mycket på Kasai in the sky, då dom har en takterrass. Och när det var som finast väder kunde man sitta och njuta av kvällen på terassen. Fantastisk utsikt över Malmö även nu när man sitter inomhus.

Vi fick inte till något bra foto på oss. Jag och Maria försökte fota lite i lobbyn men det blev inte bra. Nu när det börjar bli lite mörkare ute måste man verkligen passa på att ta outfit bilder när man får tillfälle. Bilderna blir inte alls lika fina inomhus.

Nä hör ni, nu ska jag njuta av mitt vin och Netflix. Blir en lugn fredag följt av en ledig helg. Guld värt.

Ha en underbar kväll finaste ni.

 

 

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?