13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Afterwork på Nordic Street Food i Malmö

Hej raringar

Sitter hos mina föräldrar och njuter av ett glas vin. Mannen ska strax plocka upp mig:) Lillen springer för fullt och har världens sockerkick ? Tur att han ska sova här. Startade denna lördag med en liten sovmorgon och sen så passa jag och lillen på att äta frukost, mannen jobbar hela helgen. Vi lyxa till det med kesoplättar och sen gick vi till gymmet. Älskar att det finns barnpassning på gymmet så man slipper tänka på den biten.

Igår hade vi afterwork på Nordic Food i Malmö, ett riktigt mysigt och coolt ställe. Vädret var ju helt fantastiskt och man kunde sitta ute. Ett ställe jag definitivt kommer besöka igen 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?