9   83
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Afterwork på Nordic Street Food i Malmö

Hej raringar

Sitter hos mina föräldrar och njuter av ett glas vin. Mannen ska strax plocka upp mig:) Lillen springer för fullt och har världens sockerkick 🙄 Tur att han ska sova här. Startade denna lördag med en liten sovmorgon och sen så passa jag och lillen på att äta frukost, mannen jobbar hela helgen. Vi lyxa till det med kesoplättar och sen gick vi till gymmet. Älskar att det finns barnpassning på gymmet så man slipper tänka på den biten.

Igår hade vi afterwork på Nordic Food i Malmö, ett riktigt mysigt och coolt ställe. Vädret var ju helt fantastiskt och man kunde sitta ute. Ett ställe jag definitivt kommer besöka igen 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?