Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Aldrig mer snabbtåg

Hej raringar

Lagom slitna och trötta denna söndagen. Igår kväll tog vi tåget från Stockholm 18.20 och skulle vara i Malmö runt 23.00. Vår tanke när vi beställde tåg så sent var att lillen skulle somna på tåget. Hmm gick ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Tror han somna någon gång vid 21.00. Han hade svårt att somna på sätet och på grund av ljuset. Men efter lite protest så lyckades han somna.

Det värsta med denna resan var att jag hade glömt hur illa jag mår när jag åker snabbtåg. Fy fan alltså, aldrig mer det kan jag lova.

Ikväll ska jag kolla igenom alla foton från vår Stockholms resa. Ni vet hur det är, man har hur mycket foton som helst. Idag har jag passat på att slänga i lite tvätt och plockat undan här hemma. Älskar att starta veckan med ett städat hem.

Nu ska vi ta lillen till Leos lekland så han får springa av sig. Träningskläderna är på så jag kan busa med honom ?

Önskar er en härlig söndag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?