11   143
11   230
20   369
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Älskar slottsmiljö & slottsinredning

Älskar slottsmiljö & slottsinredning.

Är det något jag verkligen älskar, så är det slottsmiljö och slottsinredning. Inget slott är sig likt och jag älskar den magiska känslan. För några veckor sen besökte jag och tjejerna Bjärsjölagård slott och spenderade vår helg där.

Något som är speciellt med Bjärsjölagård slott är att Karin Laserlow har stylat slottet. För er som inte känner till Karin Laserlow så är hon programledare för Bytt är Bytt.

När man gick in i denna matsalen så fick man en riktigt magisk känsla. Älskar sen röda tråden i inredningen. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredningHär spenderade vi många timmar. Otroligt mysig hörna med bästa ljuset. Ser ni golvet? Detta golv har man sparat sen slottets ursprung. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar den blåa sammeten, ville själv ha det hemma hos mig men mannen och jag var lite oeniga så det blev ljusgrått istället. Men blå sammet är så snyggt. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredningMitt och Marias sovrum, hur mysigt. Älskar slottsmiljö & slottsinredningÄlskar slottsmiljö & slottsinredning

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?