40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

AMAZING DAY & LATTE THAT CONTAINS 4 SMARTPOINTS

Hej raringar

Här hemma har vi haft sovmorgon och har vilat ut ordentligt, lillen har haft lite feber under natten men nu mår han mycket bättre. Måste få ordning här hemma och tvätta, sen kan jag njuta av ledigheten, finns inget värre än när hemmet är stökigt. Jag kan inte alls slappna av och går runt och är irriterad hela tiden 🙂 Ska passa på att fixa allt medans lillen sover och sen blir det ett besök på gymmet. Har slarvat med styrketräningen men däremot motion har jag fått. 

Igår efter jobb möttes jag och mannen upp för att äta tillsammans, för mig blev det en väldigt sen lunch. Vet inte hur ni är, men tar jag en latte så blir jag mätt. Jag unnar mig en laktosfri stor islatte på Espresso House som endast innehåller 4 SmartPoints. Och då är det endast den laktosfria som innehåller 4 SmartPoints, tar man en vanlig latte innehåller den 9 SmartPoints och en stor chailatte innehåller 14 SmartPoints. Alltså det är helt galet vilken stor skillnad det är, och ni som inte kör ViktVäktarna så är ett vanligt dagsintag ca 30 SmartPoints. (Vi får även veckobonus, jag har 49 veckobonus om det är något jag vill unna mig) 

Blev sugen på kebab, så mannen och jag köpte med oss kebabsallad och satte oss i kungsparken. Så himla mysigt, vi satt där rätt länge och bara prata om allt mellan himmel och jord. 

Jacka DAY Birger et Mikkelsen / T-shirt See By Chloe / Solglasögon Armani / Jeans H&M / Skor NovitaLilleman var hos mormor och morfar eftersom han inte var helt frisk. Påvägen hem köpte vi med oss popcorn och frukt, han var så glad att han skulle äta popcop -vi har alltid fredagsmys med popcorn. Vår lilla tradition.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?