13   146
17   178
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Anastasia Liquid Glow Highlighter

Anastasia Liquid Glow Highlighter i färgen glow, finns att köpa HÄR (adlink) 295:-.

För en tid sen fick jag tips av en vännina till mig om ett glow från Tom Ford. Men efter en hel del letande så kunde jag inte allas hitta den i Sverige. När jag väl hitta den i Köpenhamn så skulle den tydligen utgå ur sortimentet så jag skippa den. Vill ju inte bli fäst vid en produkt som jag sedan inte kan få tag på. Frågade även om de skulle få en ersättningspeodukt och det skulle dom inte. Förstår inte varför man slutar sälja en produkt som är bra.

Hitta däremot en perfekt highlighter från Anastasia som man kan ha på de områden där man vill ha lite extra skimmer. Man kan även blanda in en liten droppe i sin dagkräm för att få skiner i hela ansiktet om man så önskar.

Väldigt enkel att applicera och lätt att använda. Man får den där perfekta glow känslan. Jag gillar att den är i flytande form för då får man inte den där kakiga känslan.

Jag använde den flytande highlightern en hel del under vår resa i Kroatien. På sommaren är det så himla fint med lite glow i hela ansiktet.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?