13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Är folk trötta på att läsa om det perfekta livet?

Pratar med en vännina till mig om hur gårdagens blogginlägg slog rekord, är folk nyfikna och njuter när något dåligt händer någon annan eller är folk trötta på att läsa om det perfekta livet? Det var till och med hon som gav mig inspiration till rubriken.

Jag personligen tror det är en blandning av de båda. Finns säkert några som är trötta på alla dom perfekta liven och sen finns det säkert dom som är nyfikna. Dom som är glada när någon annan mår dåligt. Som tur är har jag gjort mig av med dessa typer i verkliga livet.

Jag tror att det är extremt viktigt att hålla en bra balans i bloggen. Inte för mycket deprimerade inlägg för det orkar man inte heller läsa om hela tiden. Och inte heller dom som lever de perfekta liven där mannen köper bukett varje vecka och allt är så himla fint på bilder.

Något som är extremt viktigt, det är att vara skeptiskt till allt du ser på sociala medier. Tro inte på allt du läser och tro inte på alla bilder du ser.

Ni som läser bloggen, vad tycker ni? Vad skulle ni vilja läsa mer om? Vad skulle ni vilja se mer om i bloggen?

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Lisa
  10 juli, 2018 / 11:17 e m

  Hej!
  Jag läser din blogg sen jag va gravid för ett å ett halvt år sen och går in nästan varje dag och kollar efter nytt inlägg. När jag såg gårdagens rubrik så blev jag nyfiken men absolut inte på något taskigt sätt utan mer undrande vad som hänt. Känns som jag känner dig när jag läser bloggen fast jag gör inte det egentligen. Har sett dig på mobilia o emporia o nästan sagt hej Haha så pinsamt.
  Jag hitta dig via Facebook för mina balkanvänner än nog vän me sig De gilla dina inlägg då o då o jag tyckte du såg bra ut o la upp nåt inlägg me snygga kläder så jag fick intresse att läsa bloggen. Jag gillar bloggen precis som den är med allt blandat! Jag har besökt din frisör o fått 20% och för två veckor sen va jag på kräm hudvårdstudio för diamantslipning. Tycker set är jättekul att läsa här.
  Själv bor jag också i Malmö Jag e svensk, Med sambo som e alban o en dotter på 1 år o 3 mån. Jobbar på Nordea E mammaledig men tillbaka på jobb om en månad.

  • Anna
   Författare
   10 juli, 2018 / 11:21 e m

   Hej Lisa. Tack snälla för din kommentar och så kul att du gillar bloggen. Såklart du kan säga hej, jag hade blivit super glad. Och jag tror absolut inte att alla är nyfikna på ett negativt sätt, kanske jag som formulerat det på fel sätt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?