40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Att leva efter ViktVäktarna

Hej fina ni

Landat i soffan efter en mega lång dag. Efter jobb traska jag direkt iväg till gymmet, inte alls motiverad med jag kämpa på. Trots att jag inte var motiverad sprang jag hela 4,6 km utan att stanna, känner mig otroligt stolt att jag lyckats öva upp min kondition någorlunda. För vissa är det säkert lätt som en plätt att springa 5 km men jag är inte en av dom i dagsläget :). Men jag är ändå otroligt stolt över 4,6 km på 32 minuter dessutom 🙂

Nu till rubriken; att leva efter ViktVäktarna. För några år sen gick jag ner totalt ca 15 kg med ViktVäktarna. Nu efter graviditeten har jag kämpat fram och tillbaka med olika quick fix för att snabbt gå ner i vikt men inte lyckats. Jag gick ner några enstaka kilon men sen gick jag upp de igen. Så ca 1,5 månader efter graviditeten bestämde jag mig för att börja på ViktVäktarna igen. ViktVäktarna är ju ingen diet utan det är en livsstil och denna livsstilen passar mig perfekt.

Att ha kontroll över mina matvanor och kunna planer. Denna livsstilen passar mig perfekt.

Jag har totalt på 3 månader gått ner 6,1 kg och det känns super bra. Jag har gjort det på ett hälsosamt sätt och ändå kunnat unna mig, vissa veckor alldeles för mycket. Jag bestämde mig för 5 veckor sen att sluta med socker just för att jag inte har kontroll. Nu har jag 10 kg kvar sen är jag nere på målvikten.

Vad som också känns bra är att jag kommit igång med träningen. Fick tips av en personlig tränare att köra mer styrketräning på gymmet så det har jag börjat köra. Nu har jag dessutom kommit igång med joggningen vilket var mitt mål från första början. Jag kommer hålla mig till 5 km och försöka springa på tid 🙂

Haha bjuder på denna bild, helt svettig och slut.

Favorit te från Pukka, vanilla chai. Så himla god.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?