1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

ATT LEVA UTAN KRAV

Hej raringar

Nu har jag landat i soffan med en kopp grön te. Trots att det har varit en lång dag så känner jag mig glad och pigg. Har så mycket att se fram emot och det känns så himla kul. Men jag tycker det är otroligt viktigt att leva här och nu, njuta av dom små stunderna i livet. Ta en lång promenad i skogen, köpa med en islatte och åka till lekplatsen med mina killar, alla dom här små stunderna som är guld värda.

Det känns otroligt skönt att kunna säga att jag lever utan krav när det kommer till andra människor. Vad jag menar, är att jag lägger ingen energi eller förväntningar på andra människor. Jag bryr mig liksom inte vad andra gör, jag lever mitt liv och andra får leva sitt liv. Vet ni hur otroligt skönt det är när man kommit till den punkten. Tycker fler människor borde leva så, lägga mer fokus på sitt liv och inte så mycket på andras. Man mår så mycket bättre 🙂

Jag har inga krav på människor runtomkring mig och jag mår bra av det. Jag har faktiskt aldrig haft krav på människor, jag låter dom leva sitt liv och dom får låta mig leva mitt liv. Tyvärr så har inte detta alltid funkat och man har haft så mycket åsikter om mig och mitt liv. Men i slutändan så gör man bara sig själv en otjänst för man går runt och lägger en massa energi på något som man inte har att göra med. Men någonstans bottnar det också i att man själv är olycklig och mår dåligt med sig själv.

Men vet ni vad, det viktigaste för mig är att jag och min familj mår bra och människor som bryr sig om oss. Anna Matkovich blogg

Kavaj & linne H&M / Väska YSL / Halsband CJ jewellery / Örhängen Tory Burch 

Som ordspråket, som man bäddar får man ligga.

Och så är det 🙂 Jag mår så himla bra av att inte ha krav och jag tror att det ligger i personligheten. 

Nu får jag passa på att önska alla en trevlig kväll.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?