40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

ATT TRÄNA UNDER PÅSKEN

God morgon darlings

Laddar denna morgon med en äggmacka, extra stor kaffe och massa kärlek. Nu när lillen är lite större kan man prata med honom och få honom att ligga kvar en stund i sängen, sålänge man underhåller honom 🙂

Snart väntar 60 min spinning, det är sådan hata/älska kärlek till det passet. Men efteråt så är känslan helt underbar, man känner att man har så mycket energi.

Träningen under påsken har gått super bra, lillen har fått följa med till mini Sats och han har tyckt det är super skoj. Både mannen och jag tycker att träningen är jätte viktig och för att få in den i vardagen så måste man tyvärr prioritera. För mig har det mest varit sömnen, tyvärr har jag fått låta bli sovmorgon och det har varit helt okej. Är man inställd och man planerar sin dag rätt så går det jätte bra. För mig känns det så himla skönt att ha kommit igång med träningen och inte känna den där känslan att man är proppmätt av all påskmat och ska komma igång efter påsken. Det gäller här och nu ??

Det kan ta på krafterna att följa med mamma till träningen, då måste man sätta sig och vila lite. Och drick lite vatten för man blir ju så törstig.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?