Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   76
28   197
22   246
19   306
20   267

Att välja den rätta inredningen

I samarbete med Furniturebox.se 

Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg så har vår inredning här hemma hamnat lite efter. Det har varit full rulle med annat så jag har inte riktigt hunnit sätta mig ner och planera. Men jag tänkte faktiskt att jag ska börja rum för rum. Hos Furniturebox ska jag kika efter inredning till allrummet som vi har på ovanvåningen. Det kommer vara mer ett mysrum där vi har tv:n och kan sitta och koppla av. Då vi på nedervåningen inte kommer ha tv.

Men eftersom man ser upp till allrummet från nedervåningen (det är öppet) så vill jag inreda det snyggt med en röd tråd genom allt. På nedervåningen har vi en grå chesterfield soffa så vill jag ha lite liknande stil till sällskapsrummet men en mindre variant. Så jag är just nu ute efter en snygg och praktisk soffa till ovanvåningen. Hade inte varit helt fel att ha en bäddsoffa men som det är nu så har jag inte hittat en jag gillar.

Denna blåa soffa som ni ser nedan är en av dom jag kika på till vardagsrummet. Jag hade världens dilemma att bestämma mig mellan den jag har idag som är grå eller denna blåa. Kan inte minnas hur långt tid det tog mig att bestämma mig så till slut valde jag den gråa. Så det kan hända att denna blåa får flytta upp till allrummet/sällskapsrummet/mysrummet. Vi får helt enkelt se hur det blir. Jag vill inte göra ett snabbt köp utan tänka igenom vilka andra grejer jag ska ha till. Jag har en kopparlampa på ovanvåningen så bordet hade eventuellt gått åt koppar eller marmor. Ni som följer mig vet att jag är tok kär i marmor och på nedervåningen har jag ett snyggt marmor matbord med kartell stolar. Lovar att snart visa bilder.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?