6   81
20   204
15   233
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

Att vara disciplinerad & Viktväktarna

God morgon raringar

Men alltså jag har ju helt missat att berätta hur det går får mig med Viktväktarna. Men i och för sig så har jag den senaste tiden varit jäkla dålig på att vara noga med maten och invägningarna. Och det har såklart resulterat i plus på vågen, så det finns inte så mycket att berätta. Men för två veckor sen så tog jag mig i kragen och bestämde mig för att nu får det var nog.

Anledningen varför jag slarva med invägningarna, var för att min våg visa plus och jag ville inte gå till Kicki för invägning eftersom det då skulle stå plus i min bok/app. Men det är egentligen det värsta man kan göra för ju längre tiden går desto jobbigare blir det. Som jag och Kicki prata om, bättre att komma så det syns att man gått upp och att man faktiskt kan göra något åt det till nästa invägning.

I lördags var jag hos Kicki för att väga mig och vågen visa -1,2kg efter en vecka. Ni kan gissa hur glad jag blev 🙂 Sen kom ju helgen och det blev lite väl mycket av det goda. Hjärnan tänkte – men nu har du ändå gått ner så du kan unna dig. Men jag lyckades komma på banan igen 🙂 Ibland kommer man ha sådana dagar, men så länge man inte gör det till en vana. Disciplin 🙂 den får jag också jobba på.

Nä hörni, nu ska jag röra mig mot gymmet. Sen väntar möten och jobb.

Ha en fin dag

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?