9   83
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

AW med tjejerna

Hej raringar

Ska snart åka iväg och hämta lilleman på dagis. Och sen ska jag möta upp tjejerna i stan för en after work. Det var ett tag sen vi alla såga så det blir en välbehövlig träff.

Förresten var förbi Åhlens City i Malmö som har Viktoria Beckham Estée Lauder kollektionen. Jag tittade på läppstiftet som jag bloggat om tidigare och blev rätt besviken. Färgen var inte alls som jag hade tänkt mig, fanns en annan rosa som jag gilla. Men den likan min Tom Ford så det kändes inte lönt. Men nu slipper jag tänka på den 🙂

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?