13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

AW med tjejerna

Hej raringar

Ska snart åka iväg och hämta lilleman på dagis. Och sen ska jag möta upp tjejerna i stan för en after work. Det var ett tag sen vi alla såga så det blir en välbehövlig träff.

Förresten var förbi Åhlens City i Malmö som har Viktoria Beckham Estée Lauder kollektionen. Jag tittade på läppstiftet som jag bloggat om tidigare och blev rätt besviken. Färgen var inte alls som jag hade tänkt mig, fanns en annan rosa som jag gilla. Men den likan min Tom Ford så det kändes inte lönt. Men nu slipper jag tänka på den 🙂

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?