3   32
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Bakom alla dessa fina foto finns …

Bakom alla dessa fina foto finns …

Igår så berätta jag hur planen är här hemma och vad min tanke kring inredning är. Skrev också att det är lite stökigt så jag får lägga ut foto vid ett senare tillfälle. Fick en fråga, varför inte visa hur det är när det är stökigt, ett hem kan inte alltid vara perfekt. Jag håller med, ett hem är inte alltid perfekt utan bara på bilder.

Jag älskar att ha det rent och städat hemma. Men har man en liten så kan man inte alltid ha det perfekt. Jag har fått släppa på den biten och inte vara allt för galen med städningen. Det går alldeles för mycket tid åt det.

Och ja, jag håller med. Behöver inte alltid vara dom där perfekta fotona man lägger ut så därför bjuder jag på ett stökigt hem. Man får ha en liten blandning av dom båda.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?