6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Bakom alla dessa fina foto finns …

Bakom alla dessa fina foto finns …

Igår så berätta jag hur planen är här hemma och vad min tanke kring inredning är. Skrev också att det är lite stökigt så jag får lägga ut foto vid ett senare tillfälle. Fick en fråga, varför inte visa hur det är när det är stökigt, ett hem kan inte alltid vara perfekt. Jag håller med, ett hem är inte alltid perfekt utan bara på bilder.

Jag älskar att ha det rent och städat hemma. Men har man en liten så kan man inte alltid ha det perfekt. Jag har fått släppa på den biten och inte vara allt för galen med städningen. Det går alldeles för mycket tid åt det.

Och ja, jag håller med. Behöver inte alltid vara dom där perfekta fotona man lägger ut så därför bjuder jag på ett stökigt hem. Man får ha en liten blandning av dom båda.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?