2   34
12   124
39   226
30   165
21   206
19   182
21   176
24   171
7   163
15   163

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Balans i vardagen

Hej raringar

Idag har jag verkligen hållit gång fram tills nu. Det går i 100 här hemma hos oss, lillen skolas in och det går bra. Jag tog inskolningen i måndags för att få känna av miljön och se hur han trivs och det verkar gå bra. Därefter tar mannen över inskolningen.

Vi trivs så himla bra här ute och jag älskar all natur och hur lugnt det är. Vi märker hur vår lilla prins älskar det, så fort vi är hemma släpper vi ut honom så han får busa och leka med barnen. Sen är vi aktiva med honom på ett helt annat sätt, man tar en tur så han får cykla i området, utforskar naturen, spelar fotboll. Så himla skönt att ta en promenad eller joggingtur på kvällen i denna härliga naturen. Idag hann jag tyvärr inte med jogging. Istället hade jag med träningskläder i bilen så direkt efter jobb körde jag till sats och körde passet Bootylicious. Jag älskar dessa pass, man får världens träningsvärk i flera dagar. Nu när vi bor en bit bort från gymmet gäller det att planera in träningen på rätt sätt.

Känns så himla skönt att jag är igång med träningen. Den biten är otroligt viktig för mig för att jag ska känna ett inre lugn. Det behöver inte vara ett pass på gymmet, det kan lika bra vara en lång promenad eller joggingtur.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?