3   43
14   163
20   213
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

BALANS & INRE RO

Att komma igång med joggningen, ger mig så mycket balans & inre ro. Känns otroligt skönt att vara igång och min kondition är mycket bättre än vad jag trodde. Visst har jag tränat och jag har kört mycket pass, men det har hjälpt min kondition. Måste varit intervall träningen jag gått på. Målet är att springa 5 km och vi har stannat 1 gång och då pratar vi 3 minuter och sen på det igen. Det är verkligen bästa känslan.

Däremot ska jag inte ljuga, det är vissa gånger riktigt tufft att få ihop träning och joggning. Vi ska försöka jogga minst 3 dagar i veckan. Det krävs riktigt bra planering och struktur för att få allt att rulla på.

Men det bästa är ändå att man mår så himla bra. Den känslan slår inget annat. Måste dock köpa mig bättre joggingkläder för detta väder. Börjar bli riktigt kyligt ute. Har spanat in några som jag får slå till på.

Idag blir det däremot en paus i träningsscheman då dagen är fullspäckad. Direkt efter jobb ska jag iväg på ett möte och sen blir det en AW. Spännande grejer på gång.

Följ mig på My Story för att se vad som händer @annamatkovich.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?