1   22
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Balsam för själen

Hej mina fina

Wow detta väder är helt enkelt bara fantastiskt. Jag älskar att vakna upp till sol, man får så mycket energi. Sen har jag bästa jobbet där jag har möjlighet att besöka vackra ställen runt om i Skåne. Idag var jag i Ystad och där är så vackert under sommaren.

Sen ska vi inte prata om vintern, när jag är ute och far och nästan inte kan komma hem på grund av snö. Men det är en helt annan historia. Den försöker vi glömma nu.

Nu har jag bestämt mig för att jogga varannan dag och idag var första dagen. Tycker det är så otroligt skönt, ska bara öva upp min kondition. Jag var inte helt kass, trots att de va ett tag sen jag var igång. Det är verkligen balsam för själen.

Jag personligen känner att jag får en inre ro i kroppen när jag får springa av mig.

Nu blir det en nyttig smoothie istället för bubbel. Vem skulle tro det.

Hur underbart är inte detta.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?