6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Balsam för själen

Hej mina fina

Wow detta väder är helt enkelt bara fantastiskt. Jag älskar att vakna upp till sol, man får så mycket energi. Sen har jag bästa jobbet där jag har möjlighet att besöka vackra ställen runt om i Skåne. Idag var jag i Ystad och där är så vackert under sommaren.

Sen ska vi inte prata om vintern, när jag är ute och far och nästan inte kan komma hem på grund av snö. Men det är en helt annan historia. Den försöker vi glömma nu.

Nu har jag bestämt mig för att jogga varannan dag och idag var första dagen. Tycker det är så otroligt skönt, ska bara öva upp min kondition. Jag var inte helt kass, trots att de va ett tag sen jag var igång. Det är verkligen balsam för själen.

Jag personligen känner att jag får en inre ro i kroppen när jag får springa av mig.

Nu blir det en nyttig smoothie istället för bubbel. Vem skulle tro det.

Hur underbart är inte detta.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?