Bästa frisör i Malmö

Vill ni ha tips på bästa frisör i Malmö så är min frisör bäst. Varje gång blir jag så himla nöjd och hon fixar mitt hår så jäkla grymt. Så jag kan verkligen rekommendera Samantha på Salong Reborn som ligger på Värnhemstorget i Malmö. Nu har jag gått till Samantha över 1 år och mitt hår känns jätte fint. Ni hittar Samantha på Facebook HÄR -klick eller Instagram under @salong_reborn. Ni får dessutom 20% rabatt på första behandlingen hos Samantha när ni uppger mitt namn.

Jag gör alltid spraytan när jag fixat håret. Men denna gången skulle jag cykla en bra bit så det kändes inte riktigt som en bra idéer med spraytan när man ska cykla 15 km.

Jag älskar känslan efter ett frisörbesök, man känner sig så fräsch och ren. Hade jag fått välja hade jag kunnat hänga hos Samantha varje dag.

Jag älskar den kalla blonda tonen på mitt hår. Och för att underhålla den mellan frisörbesöken så använder jag silverschampo. Jag använder fanola silverschampo och den är grym, ni hittar den HÄR (adlink). Inte nog med att det är riktigt grymt pris så är den sjukt bra.

Här hänger jag med bästa frisören i Malmö 🙂

Bubbel är aldrig fel en fredag. Bokat alltid in fredag eftermiddag hos Samantha, då är det okej med ett glas bubbel.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.