1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Bästa hudterapeut i Malmö

Bästa hudterapeut i Malmö är tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio, om du frågar mig ;). Varje gång jag är där så lär jag mig något nytt hela tiden. Tjejerna är otroligt proffsiga och man märker att dom älskar sitt jobb.

Sist jag var ute med Sofia, nämnde hon att det är dags för storstädning av min hud. Hon hade verkligen rätt. Så Terese bokade in mig på behandlingen, hudterapeutens val. Hudterapeutens val bokar du när du vill att terapeuten avgör vad som är bäst för din hud.

Jag fick en diamantslipning, som är en storstädning av huden. Alla dom torra partierna på huden försvann eftersom den tar bort döda hudceller. Jag hade en hel del torr hud i pannan. Därefter använde Terese ultraljuds maskinen i kombination med Caritas lagoon serum. Denna maskinen använder man när man ska få serumet att tränga djupare ner i huden. När man använder denna maskin så kan man använda vilka produkter man nu önskar. Men eftersom jag använder Carita så passar det utmärkt.

Uppger ni mitt namn vid bokning så får ni 200:- rabatt på diamantslipningen. Ordinarie pris 995:- för 60 min. 

Klicka HÄR, så kommer ni till alla behandlingar jag gjort på Kräm Hudvårdsstudio.

Vill ni boka tid eller komma i kontakt med tjejerna så hittar ni dom på nummer 040-16 00 00 eller info@kram-hudvardsstudio.se

Här gör Terese diamantslipningen på mig. Denna maskin tar bort döda hudceller och öppnar upp huden.

Här är ultraljud maskinen som gör att serumet tränger djupare ner i huden.

Såhär ser filtret ut efter en diamantslipning. Det man gör är att man peelar bort döda hudceller med maskinen ovan. Här kan ni se, det gula är döda hudceller och från början är den helt vit.

Fina Terese. Idag använder jag produkter från Carita, serien heter Lagoon. Och det är Terese som introducerade mig för Carita efter att hon kollat på min hud och vad jag behöver. Har använt Carita i nästan 2 år och är så nöjd med deras produkter. Är du osäker och behöver tips och råd så boka en tid hos tjejerna. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?