4   90
29   161
37   214
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Bästa mamma

Hejsan darlings

Har verkligen haft fullt upp denna helgen och nu har jag satt mig i soffan. En kopp varm te och netflix, perfekt söndag. Idag fyllde även bästa mamma och mormor år, efter jobb traska jag till mamma för att fira henne och äta middag. Vi kom hem för inte så länge sen, men imorgon är jag ledig så det blir en härlig sovmorgon.

Jag har börjat kolla på en ny serie Shooter heter den. Alltså det var länge sedan jag kolla på en sådan spännande serie. Trodde från början att det var en film och började kolla utan att fatta att det var en serie. 

Ännu ett Grattis till bästa mamma och mormor. ÄLSKAR DIG.

Kolla in mammas fina höstdukning. Som jag har sneglat på dom glasen, vill så gärna ha dom 🙂 Får testa tigga igen hehe.

God natt raringar


Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?