Bästa mamma

Hejsan darlings

Har verkligen haft fullt upp denna helgen och nu har jag satt mig i soffan. En kopp varm te och netflix, perfekt söndag. Idag fyllde även bästa mamma och mormor år, efter jobb traska jag till mamma för att fira henne och äta middag. Vi kom hem för inte så länge sen, men imorgon är jag ledig så det blir en härlig sovmorgon.

Jag har börjat kolla på en ny serie Shooter heter den. Alltså det var länge sedan jag kolla på en sådan spännande serie. Trodde från början att det var en film och började kolla utan att fatta att det var en serie. 

Ännu ett Grattis till bästa mamma och mormor. ÄLSKAR DIG.

Kolla in mammas fina höstdukning. Som jag har sneglat på dom glasen, vill så gärna ha dom 🙂 Får testa tigga igen hehe.

God natt raringar


Följ:
Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *