13   145
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Bästa mamma

Hejsan darlings

Har verkligen haft fullt upp denna helgen och nu har jag satt mig i soffan. En kopp varm te och netflix, perfekt söndag. Idag fyllde även bästa mamma och mormor år, efter jobb traska jag till mamma för att fira henne och äta middag. Vi kom hem för inte så länge sen, men imorgon är jag ledig så det blir en härlig sovmorgon.

Jag har börjat kolla på en ny serie Shooter heter den. Alltså det var länge sedan jag kolla på en sådan spännande serie. Trodde från början att det var en film och började kolla utan att fatta att det var en serie. 

Ännu ett Grattis till bästa mamma och mormor. ÄLSKAR DIG.

Kolla in mammas fina höstdukning. Som jag har sneglat på dom glasen, vill så gärna ha dom 🙂 Får testa tigga igen hehe.

God natt raringar


Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?