17   191
8   266
21   359
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Bebisen är inte vänd

  Bebisen är inte vänd
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Bebisen är inte vänd

Bebisen är inte vänd.

I fredags när jag besökte barnmorskan så skulle hon känna om huvudet var lång ner. Jag har haft ett enorm tryck neråt. Men när barnmorskan började känna så kunde hon inte känna huvudet. Hon sa till mig att vi skulle gå in och göra ett ultraljud, så det gjorde vi. Då visade det sig att denna lilla rackaren inte hade vänt sig. Han har fötterna ner och sparkar rakt ner. Det känns kan jag tala om för er.

Vi satte oss ner och hon sa att jag har inget att oroa mig för och att barn nummer två vänder sig senare. Vecka 37 ska bebisen vara vänd och vänder den inte sig, så bokar man tid på sjukhuset för att göra en vändning. Jag kan inte sticka under stolen med att jag är lite orolig. Vill verkligen att han ska vända sig då jag hört att där är en del del risker när man försöker vända ett barn. Får helt enkelt tänka positivt och hoppas på att han vänder sig snart. 

Bebisen är inte vänd

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?