6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

BEHANDLING AV PERIORAL DERMATIT

Precis efter graviditeten och i samband med amningen så fick jag Perioral Dermatit. Jag var förvånad då jag aldrig tidigare haft hudproblem och helt plötsligt så hade jag en massa röda små prickar runt näsan och munnen som visade sig vara Perioral Dermatit, det var inte precis lite jag hade. Men just där och då visste jag inte vad det var och att det var Perioral Dermatit. Jag gjorde allt möjligt för att försöka få bort dessa små jobbiga röda utslag, men inget hjälpte. 

Efter några månader så fick jag kontakt med tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio som direkt visste vad det var. Jag fick tips om att vi skulle köra en storstädning för huden nämligen diamantslipningen. Ni kan läsa hela inlägget Här

Perioral Dermatit är i många fall svårbehandlad och om man inte gör något åt den kan den stanna i flera år. Efter att jag gjort diamantslipningen så blev min Perioral Dermatit mycket bättre och några dagar senare var den helt borta. Nu kan det vara helt individuellt men jag tycker att det kan vara värt att testa dimantslipning om man har hudproblem. Jag hade Perioral Dermatit under flera månader och jag testade allt möjligt, peela, byta hudvårdsprodukter men inget hjälpte. 

Hos Kräm Hudvårdsstudio får ni 200:- rabatt på diamantslipning via min blogg. Dvs istället för 999:- betalat du 799:-. Uppge bara min blogg.

Det är 24 timmar efter diamantslipningen. 

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?