13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Besök hos tandhygienist & eltandborste

Besök hos tandhygienist & eltandborste

I veckan var jag hos Tandläkarna kockum & kockum för att besöka tandhygienist och göra rent inför tandblekning. Anna som är tandhygienist var otroligt duktig och så noga med sitt jobb. Jag är väldigt duktig på att ta hand om mina tänder men fick tips på vad jag kan göra bättre. Anna rensade rent och tog bort tandsten för att förbereda inför tandblekningen. Förra gången jag besökte tandläkarna kockum & kockum så gjorde Mathilda en skena som jag ska använda. Så fort skenan kommer så sätter jag igång med tandblekningen.

Besök hos tandhygienist & eltandborste.

Eftersom jag inte har en eltandborste så måste jag tänka på hur jag håller i tandborsten. För att jag ska komma åt uppe vid tandköttet samt bak i käken. Fick också jätte bra tips på vad jag ska tänka på.

Jag fick rekommenderat och tips på eltandborste från Mathilda. Så idag kom mannen hem med två eltandborstar till oss. Har pratat så mycket om eltandborste dom senaste dagarna så han orkade inte lyssna på mig.

Tänder för mig är otroligt viktigt, nästan varje dag (missar max 1 dag) använder jag tandtråd. Vi har även introducerat tandtråd till vår tre åring. Han behöver inte det på samma sätt som vi vuxna men bra att han är medveten och gör det till en vana. Vår lilla familj är extrema när det kommer till tandhygienen.

Dom 2 vanligaste tandsjukdomen är tandlossning och karies. Det extremt viktigt att man sköter sina tänder. Även fast man tänker att jag vet vad jag gör, så är det bra att besöka tandläkaren. Få rensat bort tandsten och tips på hur man kan göra bättre.

Ser fram emot min tandblekning och att få visa er resultatet. Perfekt julklapp till någon man tycker om.

Besök hos tandhygienist & eltandborste Besök hos tandhygienist & eltandborste Besök hos tandhygienist & eltandborste

Eltandborste från mannen. Vi har även önskar eltandborste i julklapp till lillen. Besök hos tandhygienist & eltandborste

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?