Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   68
7   187
18   219
19   258
22   270

Bestäm själv som egenanställd.

I samarbete med Billfactory.se.

Har fått en hel del frågor från läsare som är influencers efter ett av mina inlägg där jag skriver hur viktigt det är att ta betalt för samarbeten man gör. Om man måste ha eget företag för att kunna driva sina sociala medier professionellt? Och nej det behöver du inte. Du behöver inte öppna upp ett eget företag för att kunna fakturera företagen för dina tjänster. Vissa upplever att det kan kännas läskigt att behöva starta upp ett eget företag och det har jag full förståelse för. Men det finns lösningar för den biten också.

Fakturera utan att ha eget företag.

Idag finns det otroligt bra hjälpmedel för någon som vill fakturera företag men inte starta ett företag. Ett sådant företag är Billfactory. Du skapat enkelt ett konto gratis  hos Billfactory och sedan fakturerar du via dom. Det kostar inget att skapa ett konto och dom sköter hela den administrativa biten med fakturorna. Dom tar en avgift på 4% och du är desssutom försäkrad och Billfactory tar arbetsgivaransvar för dig. Under hela processen hålls du uppdaterad via tjänsten och lönen betalas ut samma dag som din faktura blivit betald. Hur bra är inte det och dessutom riktigt smidigt. Du slipper hela biten med att starta företag och hålla koll på dina fakturor och den administrativa biten. Jag personligen älskar när det finns lösningar. Alla är vi olika och har olika behov och det är helt fantastiskt med företag som tillgodoser dessa behov. På så sätt får vi alla samma möjligheter.

Förutom att du enkelt kan skapa din faktura via Billfactory så har dom även ett stort nätverk av företag som kan vara intresserade av dina tjänster.

Du skapar kontot enkelt med 1 steg helt kostnadsfritt. Allt sköts via bankid och det är super smidigt. Nedan kan du läsa hur du gör.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Dofia
  11 juni, 2019 / 8:48 f m

  Lika viktigt som att ta betalt är att influencers reklamarbetare på rätt sött vilket de allra flesta är helt fruktansvärt dåliga på, det finns tydliga riktlinjer för hur det ska göras så det borde inte va så svårt.

  • Anna
   Författare
   11 juni, 2019 / 9:41 f m

   Håller helt och håller med, vilket jag också har nämnt i inlägget som jag skriver i inlägget efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?