1   27
12   124
39   226
30   165
21   206
19   182
21   176
24   171
7   163
15   163

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Bio & middag en vardag

Bio & middag en vardag.

Igår kväll träffades Maria och vi passade på att äta middag och gå på bio. Vi såg tjejfilmen Second Act med JLo. En väldigt härlig film med en del skratt. Blev en snabb träff eftersom vi sedan skulle gå på bio. Men vi hade så mycket att prata om då vi inte träffats på ett tag.

Jag tycker det är så kul att hitta på grejer under veckan. Livet är så kort att vänta på helgen och begränsa sig. Min tanke är att man ska njuta av livet och göra dom sakerna man älskar.

Bio & middag en vardag

Nu när jag skulle ladda upp foto märkte jag att vi inte alls fotat mycket. Bara det i sig är ett tecken på att vi hade så mycket att prata om. Vi får boka in en dejt snart igen.

Fredag! Denna veckan har verkligen gått undan i ett svep. Första jobbveckan för mig och en massa saker att ta igen. Men efter jobb ska jag passa på att umgås med mina killar. Idag har jag bokat in ett träningspass direkt efter jobb. Gäller att ha allt inbokat i kalendern för att hinna med det.

Önskar er en härlig fredag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?