10   97
11   159
10   160
24   190
21   198
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

BIRKENSTOCK – Ja eller Nej?

Hej raringar

Har ni haft en härlig helg? Denna helgen har varit full rulle från morgon till kväll och en massa jobb på det. Kom på att det redan är juli, helt galet. Förresten, har köpt ett par Birkenstock (-adlink) och är inte riktigt hundra om jag ska behålla dom. Vad tycks, ja eller nej? 

Har testat dom och dom är otroligt bekväma. Ni hittar dom just nu på 30% hos Rizzo (-adlink). Eller klicka på dom två första bilderna nedan. 

 Birkenstock Birkenstock

Mannen höll på att svimma när jag visade honom mina Birkenstock, han undrade vad som hade hänt. Jag visade honom dom 3 foton här på bloggen som är lånade från google och lyckades få honom att gilla dom. Pytte lite :). Ska jag vara ärlig så trodde jag själv att jag aldrig skulle äga ett par Birenstock. Men vad tycker ni, Ja eller Nej?

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?