39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Blir så förbannad

Blir så förbannad.

I förra veckan fick jag reda på något som gjorde mig riktigt förbannad. Det värsta jag vet är när folk inte gör rätt för sig. Idag kommer jag få ett samtal som är avgörande. Så med andra ord väntar en väldigt spännande och stor dag.

Även fast vissa saker inte alltid går som man tänkt sig så tror jag på att saker sker av en anledning. Vare sig det är bra eller dåliga saker. Det är helt enkelt ödet och det finns en anledning. Ibland är det bättre och ibland är det sämre.

Blir så förbannad

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?