Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   72
28   196
22   246
19   306
20   267

Blir så förbannad

Blir så förbannad.

I förra veckan fick jag reda på något som gjorde mig riktigt förbannad. Det värsta jag vet är när folk inte gör rätt för sig. Idag kommer jag få ett samtal som är avgörande. Så med andra ord väntar en väldigt spännande och stor dag.

Även fast vissa saker inte alltid går som man tänkt sig så tror jag på att saker sker av en anledning. Vare sig det är bra eller dåliga saker. Det är helt enkelt ödet och det finns en anledning. Ibland är det bättre och ibland är det sämre.

Blir så förbannad

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?