6   97
183   557
17   166
17   170
23   146
19   194
18   188
14   165
21   200
24   209

Senaste inläggen

 • KUB test

  KUB test
 • Kan inte fatta!

  Kan inte fatta!
 • Utvikning på Instagram

  Utvikning på Instagram
 • Ibland måste man pusha

  Ibland måste man pusha

Blöjfri

Jag är så himla stolt över min lilla kille som är blöjfri, eller nästan blöjfri. Han har blöja bara på natten och det får jag övertala honom till. Tror dock att vi är redo att ta bort blöjan under natten om några dagar. Han vill ju verkligen inte ha blöja 🙂

Nu är vi inne på dag 4 och han är så himla duktigt. Han varken kissar eller bajsar i blöjan utan gör det på pottan eller toan. Första dagen kissade han 2 gånger i byxan men det vara dom första timmarna. Nu säger han till själv och ibland får man påminna honom om det gått lite längre tid.

Men jag känner mig så himla stolt över honom, att han faktiskt är så duktig och förstår. Vi har även varit ute varje dag och då har jag packat ner allt som krävs för att rengöra en offentlig toalett. Trodde att han skulle kissa på sig när vi var ute så jag hade hur mycket kläder som helst. Men det gick riktigt bra.

Jag har världens fobi mot offentliga toaletter och nu när vi har en liten kille som är blöjfri så är det svårt. Jag tvättar toaletten och desinfekterar den, sen tar jag toalettpapper så han kan sätta sig. Visst är det ett projekt men vad gör man inte för sitt lilla barn.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?