BLOND PAGE & RABATT HOS HÅRTEAMET / SALONG EBORN i MALMÖ

I samarbete med Samantha på Hårteamet / Salong Eborn.

För någon vecka sen var jag hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn (hemsida HÄR) som ligger på Värnhemstorget i Malmö. Jag har haft blond page en tid nu och trivs otroligt bra i den. Samantha gjorde ett riktigt grymt jobb och färgade det precis så som jag ville ha det. Jag har dessutom fixat rabatt hos Samantha på Hårteamet / Salong Eborn som ni kan ta del av längre ner i inlägget.

För några månader sen så experimenterade jag själv och förstörde mitt hår, ni kan läsa inlägget HÄR. Så himla dumt av mig, fattar inte vad jag tänkte på. Mitt hår är rätt tjockt och klarar av rätt mycket, men det tog faktiskt stryk av mitt experimenterande. Så nu har jag laddat upp med en del produkter för att boosta håret med allt vad det nu innebär. Enligt Samantha så ser mitt hår bättre ut än efter första besöket. Vilket känns skönt.

Blont kort hår och 20% rabatt hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn Blont kort hår och 20% rabatt hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn Blont kort hår och 20% rabatt hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn

Samantha har gjort ett riktigt bra jobb med mitt hår och jag är så nöjd med resultatet. Jag trivs sjukt bra i blond page. Har flyttat över benan för att få lite volym, Samantha tips mig om hur jag kan göra för att få mer volym. Ska dela med mig i ett annat inlägg. Men det känns så himla skönt och fräscht med ett frisörbesök, bästa känslan 😀Blont kort hår och 20% rabatt hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn Blont kort hår och 20% rabatt hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn Blont kort hår och 20% rabatt hos bästa Samantha på Hårteamet / Salong Eborn

Just nu får alla mina läsare 20% rabatt för att fixa håret hos Samantha på Hårteamet / Salong Eborn i Malmö. Salongen ligger på Värnhemstorget 9 A i Malmö och på skylten står det Hårteamet. Rabatten gäller en gång per kund. Telefonnummer vid bokning 040 – 12 80 33.

Passa på att unna er ett frisörbesök och fräscha upp håret antingen innan semester eller för er som haft semester – efter semestern. Ni lär inte ångra er, det kan jag lova. Detta är mitt andra besök hos Samantha och det lär bli fler besök. 

Följ:

7 Kommentarer

 1. 1 augusti, 2017 / 9:24 f m

  Så fin du blev i håret! 🙌🏼😍

  • Anna
   1 augusti, 2017 / 11:16 e m

   Tack snälla

 2. 1 augusti, 2017 / 10:31 f m

  This is such a lovely shade of blonde. Love ashy tones on you! Cutie

  Tatyana x
  LAFOTKA

  • Anna
   1 augusti, 2017 / 11:16 e m

   thnx darling

 3. 7 augusti, 2017 / 7:40 e m

  Så himla bra frisör du har!!

  • Anna
   7 augusti, 2017 / 11:15 e m

   Ja hon är riktigt grym 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *