Boosta energin med en grön hälso smoothie

Denna måndagen startade jag med att boosta energin med en grön hälso smoothie. Tipsar även om receptet i detta inlägget, och det är inte ev av dom där äckliga gröna smoothies. Denna är super god.

Hej raringar

Malmö bjuder på strålande sol och bara det ger en massa energi. Älskar dessa morgnar när solen lyser in. Känner mig sjukt effektiv idag. Väldigt sällan jag tränar tidigt på morgonen men idag bestämde jag mig för att ha det gjort och slippa tänka på träningen senare ikväll. Måste verkligen säga att det var super skönt nu efter träningen. Ska strax sminka färdigt mig och har en del ärenden i stan. 

Önskar er en härlig dag.

Boosta energin med en grön hälso smoothie

  • 2 dl mandelmjölk
  • Lite mindre än 1 dl havregryn
  • 1 kiwi
  • 1 äpple 
  • 1 näve spenat

Blanda ihop allt och sen är den redo att serveras. 

boosta energin med en grön hälso smoothie boosta energin med en grön hälso smoothie

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.