Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Borta bra men hemma bäst – så sant så

Borta bra men hemma bäst – så sant så. Känns så skönt att vara tillbaka och komma igång med alla rutiner. Jag älskar min vardag trots att den iblanda är tuff och tiden inte räcker till. Jag ser fram emot jobbet, en massa spännande grejer på gång. Att få komma igång med träningen.

Sen har jag lite projekt på gång här hemma, behöver några sista grejer till hemmet för att det ska bli perfekt. Vi ska även avsluta vårt trädgårdsprojekt här ute som kommer ta sin lilla tid. Men allt känns kul och jag ser fram emot dagarna.

Idag har jag varit igång som en Duracellkanin, fixat och städat här hemma inför veckan. Tvättat nästan all tvätt efter semestern. Jag har otroligt svårt att vänta med vissa saker, speciellt när det kommer till städningen. Vill gärna ha det fint och rent hemma. Men det är  rätt svårt men en liten 3 åring så den får jag släppa lite.

Vårt trädäck blev färdigt när vi var på semester och det firade vi lite smått.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?