13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Borta bra men hemma bäst – så sant så

Borta bra men hemma bäst – så sant så. Känns så skönt att vara tillbaka och komma igång med alla rutiner. Jag älskar min vardag trots att den iblanda är tuff och tiden inte räcker till. Jag ser fram emot jobbet, en massa spännande grejer på gång. Att få komma igång med träningen.

Sen har jag lite projekt på gång här hemma, behöver några sista grejer till hemmet för att det ska bli perfekt. Vi ska även avsluta vårt trädgårdsprojekt här ute som kommer ta sin lilla tid. Men allt känns kul och jag ser fram emot dagarna.

Idag har jag varit igång som en Duracellkanin, fixat och städat här hemma inför veckan. Tvättat nästan all tvätt efter semestern. Jag har otroligt svårt att vänta med vissa saker, speciellt när det kommer till städningen. Vill gärna ha det fint och rent hemma. Men det är  rätt svårt men en liten 3 åring så den får jag släppa lite.

Vårt trädäck blev färdigt när vi var på semester och det firade vi lite smått.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?