3   32
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

BOTOX FÖRE & EFTER BILDER


BOTOX FÖRE & EFTER BILDER

För ca 10 dagar sen var jag hos bästa Cecilia Wiking på Klinik Wiking och gjorde botox. Nedan har ni botox före & efter bilder. Mitt syfte med botox är inte att ta bort rynkorna och se helt perfekt ut. Utan jag vill se mer fräschare ut. Eftersom Cecilia sprutar in botox vid hårfästet för att lyfta brynen och ögonlocket så ser man fräschare ut. Sen såklart försvinner rynkorna, inte helt eftersom jag tar en lite dos.

Många brukar fråga om jag kan röra pannan och absolut kan jag det. Anledningen till varför vissa inte kan röra pannan efter botoxen är för att de tar en sådan stor dos. Vissa vill ha den här pannan som ser ut som en isbana men det är inte mitt syfte. Cecilia är otroligt professionell och jag älskar hennes ärlighet. Jag som är rädd för sprutor känner mig så trygg i hennes händer. Jag tar ju även emla salva för att inte känna stickningen, vilket man egentligen inte gör eftersom nålen är så tunn. Men är man rädd för sprutor så som jag så är det lika bra.

Botox tar mellan 4-14 dagar att börja verka, det är helt individuellt. För mig tar det ca 5 dagar och jag ser resultat. Ni kan läsa mitt inlägg Visste du detta om botox?

Ni får 25% rabatt på valfri behandling hos Cecilia Wiking när ni uppger min blogg. Prislistan hittar ni HÄR.

BOTOX FÖRE & EFTER BILDER

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Camilla
  7 oktober, 2018 / 10:08 e m

  Jag älskar att läsa din blogg och Instagram, du inspirerar. Precis som du så är jag extremt rädd för sprutor men vill så gärna göra botox. Har tänkt på det så länge nu. Får boka ett besök hos Cecilia.

  • Anna
   Författare
   8 oktober, 2018 / 10:47 f m

   Hej Camilla. Oh tack snälla vad söt du är, så glad jag blir. Tycker absolut du ska besöka Cecilia och det gör inte ont, jag kör emla salva som jag skrev men nålen är så pass tunn. Ha en fin dag. Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?