BOTOX PÅ 15 MIN & LUNCH

Hej raringar

Passar på att äta lunch och kika in här. Var även iväg hos Cecilia Wiking för att fixa till lite linjer. Botox på 15 minuter, trodde det skulle ta mycket längre tid och göra betydligt mer ont. Men NEJ, botoxen tog 15 minuter och sen var det klart. Ska berätta mer om det ikväll, har ställt en massa frågor till Cecilia som jag själv undrat men även som andra frågat. Jag är väldigt intresserad och läser på en massa så jag kan ställa dom rätta frågorna. Cecilia är väldigt duktig och påläst, hon utbildar ju andra också :).

Har även filmat så jag ska se om jag hinner klippa ihop filmen ikväll. Vill gärna att den ska komma med inlägget.

Men hörni, nu ska jag dricka min islatte och fortsätta jobba.

Puss & kram

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.