12   140
28   179
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

BOTOX PÅ 15 MIN & LUNCH

Hej raringar

Passar på att äta lunch och kika in här. Var även iväg hos Cecilia Wiking för att fixa till lite linjer. Botox på 15 minuter, trodde det skulle ta mycket längre tid och göra betydligt mer ont. Men NEJ, botoxen tog 15 minuter och sen var det klart. Ska berätta mer om det ikväll, har ställt en massa frågor till Cecilia som jag själv undrat men även som andra frågat. Jag är väldigt intresserad och läser på en massa så jag kan ställa dom rätta frågorna. Cecilia är väldigt duktig och påläst, hon utbildar ju andra också :).

Har även filmat så jag ska se om jag hinner klippa ihop filmen ikväll. Vill gärna att den ska komma med inlägget.

Men hörni, nu ska jag dricka min islatte och fortsätta jobba.

Puss & kram

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?