12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Bubbel med bästa sällskap

Bubbel med bästa sällskap.

Hej raringar

Igår kväll mötte jag upp min fina vän Maria för vi skulle iväg på ett butiksevent. Efter besöket i butiken gick vi vidare till Hansa som är ett köpcentrum i Malmö. Vi tog en runda men bestämde oss snabbt för att sätta oss och ta ett glas bubbel. Hansa i Malmö har fått en restaurang som serverar bubbel. Man får en café känsla men ändå mysigt.

Det är alltid bubbel med bästa sällskap när jag och Maria får bestämma.

Bubbel med bästa sällskap

Idag blev det julbord med jobb och direkt efter hämtade jag min lilla kille. Jag ska nämligen iväg direkt efter jobb imorgon och kommer inte hem förrän Söndag. Så jag har passat på att umgås och mysa med min lilla kille. Strax kommer mannen hem från jobb, om jag inte har helt fel för mig så köper han med sig lite godsaker.Bubbel med bästa sällskap

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?