6   86
183   557
17   166
17   170
23   146
19   194
18   188
14   165
21   200
24   209

Senaste inläggen

 • KUB test

  KUB test
 • Kan inte fatta!

  Kan inte fatta!
 • Utvikning på Instagram

  Utvikning på Instagram
 • Ibland måste man pusha

  Ibland måste man pusha

Bubbel med bästa sällskap

Bubbel med bästa sällskap.

Hej raringar

Igår kväll mötte jag upp min fina vän Maria för vi skulle iväg på ett butiksevent. Efter besöket i butiken gick vi vidare till Hansa som är ett köpcentrum i Malmö. Vi tog en runda men bestämde oss snabbt för att sätta oss och ta ett glas bubbel. Hansa i Malmö har fått en restaurang som serverar bubbel. Man får en café känsla men ändå mysigt.

Det är alltid bubbel med bästa sällskap när jag och Maria får bestämma.

Bubbel med bästa sällskap

Idag blev det julbord med jobb och direkt efter hämtade jag min lilla kille. Jag ska nämligen iväg direkt efter jobb imorgon och kommer inte hem förrän Söndag. Så jag har passat på att umgås och mysa med min lilla kille. Strax kommer mannen hem från jobb, om jag inte har helt fel för mig så köper han med sig lite godsaker.Bubbel med bästa sällskap

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?