40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

BURBERRY SKJORTA & BÄSTA FOTOGRAF

Jag är så himla glad att jag äntligen kan börja använda mina skjortor. Igår klippte jag av etiketten på Burberry skjortan och den satt perfekt. En klassisk skjorta passar vilket tillfälle som helst, vardag som fest. Jag passade på att köra en mer vardag/klassisk look. Skjorta, byxor och pumps.  Har man en fin klassisk skjorta så kan man piffa upp vilken outfit som helst. Har även en vit Burberry skjorta som jag inte kunnat använda men som funkar nu. Älskar Burberry både till vuxna och barn.

Har spanat in trenchcoaten från Burberry som jag är helt förälskad i. Nästa gång vi är i Köpenhamn ska jag klämma och känna lite extra på den. 

YSL väska Mulberry armband Burberry Skjorta Burberry Skjorta ysl väska

Skjorta Burberry / Solglasögon Armani / Örhängen Tory Burch / Armband Mulberry / Byxor H&M / Väska YSL / Pumps Novita

Älskar att ta outfit bilder i fantastiska miljöer, det är inte alltid man hinner med det. Eller snarare väldigt sällan man hinner med det. Igår hade jag lite tid över precis innan jag skulle iväg till tjejerna för en girlsnight. Har världens bästa fotograf och det är min sambo. Har sagt till honom att han borde bli fotograf för han är så otroligt grym och har verkligen tålamod och öga för detalj. 

Passade även på att ta några bilder med min lilla charmör, gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Och bilderna blev helt fantastiska, ska visa er ikväll.  

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?