BYREDO GYPSY WATER

Mitt nya tillskott i parfymhyllan är denna underbara doft från Byredo Gypsy Water. Har sett den på instagram och gick in på Åhlens för att lukta på den och fastna direkt för doften. Eftersom den inte fanns i 100ml någonstans så fick jag klicka hem den från Byredos hemsida. Jag köper aldrig parfym under 100 ml då jag tycker att det går åt alldeles för snabbt. Dessutom är den unisex så både jag och mannen kan använda den.

God morgon finaste

Vi ska strax stiga upp och äta frukost, lilleman har satt det i system och vaknar alldeles för tidigt. Med en massa kaffe så ska det gå bra. Det underbaraste som finns är när han vaknar upp och sätter sig i sin säng och kallar på mamma. En helt egen väckarklocka som säger mamma. Den hade gärna fått ringa vid 10.00 om jag fick välja. 

Idag hade jag behövs rensa bland kläder här hemma men vet inte riktigt om det blir så. Vi får helt enkelt se vart denna söndag tar oss. Gymmet står på to do listan och resten tar jag som det kommer. 

Trevlig dag finaste ni 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.