12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö

Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö.

I torsdags så tog mannen och jag med oss våra mammor till årets häftigaste show. Alltså wow vilken Show och vilket grymt jobb Cabaret Candy Club gjorde. En riktigt grym show. Våra mammor var också imponerade och älskade showen. En riktigt lyckad kväll.

Showen ägde rum på Moriskan i Malmö och den julstämningen var otrolig. Jag älskar julen och längtar tills jag ska börja julpynta. Vi kör verkligen all in när det kommer till julen. Cabaret Candy Club stod för underhållningen under kvällen.

Innan showen åt vi sjukt god julmat. Där fanns val för vegetarianer och veganer också. Helt klart en julshow ni måste besöka. Våra mammor var otroligt nöjda med kvällen och det var vi också. Maten var super god.

Vi träffade också fina Maria som var där med sin vännina. Vi var såklart tvungna att ta foto med kvällens stjärna och min fina mamma ville vara med.  

Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö

Med min finaste mamma

Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö

Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö.Cabaret Candy Club på Moriskan i MalmöCabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö Cabaret Candy Club på Moriskan i Malmö

Kvällens look gick åt rött. Röda läppar, röd kavaj och röda skor.Cabaret Candy Club på Moriskan i MalmöCabaret Candy Club på Moriskan i Malmö

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?