4   50
27   137
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

CARITA IDEAL HYDRATATION des lagons

Jag älskar prata skönhet och skönhetsprodukter. Sen har jag alltid varit noga med att ta hand om min hud och lagt ner mycket tid. Jag började använda Carita för 1 år sedan och fick serien introducerad av mina skönhetsgurun på Kräm Hudvårdsstudio. Carita Ideal Hydratation des lagons serien är för torr hud som behöver extra fukt. Ska till tjejerna i nästa vecka och nu vet jag att där kommit en del nya produkter från Carita som tjejerna ska visa mig, så spännande. Ska dessutom göra en exklusiv Carita som var min allra första behandling, Exklusiv Carita behandling.

Jag har även gjort en del behandlingar som ni kan läsa om här; behandlingar hos Kräm Hudvårsstudio.
Carita Ideal Hydratation Lagoon

CARITA Ideal Hydratation des Lagons 

Jag använder hela Carita Ideal Hydratation des Lagons serie, rengöring, kräm, serum, ögonkräm och världens bästa mask. Bain des Lagons masken som är en riktig fukt booster. Jag tar ett tunt lager innan läggdags sen så sover jag med masken. Dagen efter känns huden som helt ny. Använder även Masque de Beauté 14 när jag känner att min hud behöver något extra. Denna känns mer fetare och funkar bättre vintertid. Den innehåller oljor som boostar huden med extra fukt. Det räcker med att man tar ett tunt lager av båda maskerna.

Minns när jag var gravid så sa alla till mig – vänta du bara tills du får barn då kommer du inte hinna stå i badrummet och ta hand om din hud. Visst blev det tuffare, ska inte sitta här och ljuga men jag passade på vid rätt tillfällen. Jag kanske var extra trött en kväll och inte orkade rengöra ansiktet ordentligt, då passade jag kanske på vid ett annat  tillfälle när lillen sov. Men sen är det även som så att det räcker inte med bra krämer och bra behandlingar.

Mina 5 bästa tips till bra hud;

 1. Jag lägger mig aldrig med smink och har aldrig gjort det. Det är en big No No. Tänk så mycket skit man har i ansiktet och sen ska man sova med det. 
 2. Drick mycket vatten. Jag vet att där är forskning som visar att detta är inte sant men jag håller inte med. Vatten är bra för kroppen och därmed huden, jag märker stor skillnad på min hud när jag dricker mycket vatten.
 3. Akta dig för solen, använd solskydd om du nu måste sola. Är du dessutom gravid så var försiktigt för man får pigmentfläckar mycket lättare. 
 4. Var noga med dina kvälls och morgonrutiner när det kommer till huden.
 5. Sist men inte minst, slösa inte 1000 lappar på hudvårdsprodukter bara för att det står på reklamen att den ska vara bra. Besök en salong som skräddarsyr dina produkter till dig. 
Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?