4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

Eftersom sommaren närmar sig och många av er känner säker igen sig, man känner att det är NU jag måste börja. Ja men lite så känner jag med. Jag är igång med min träning vilket känns bra och det är viktigt att hålla igång med träningen när man gör Cellulite behandlingen.

För att få den bästa resultat så är det viktigt att man håller igång sin dagliga motion samt är noga med kosten. Gör man det får man även ett långvarigt resultat. HÄR kan du läsa mer om behandlingen.

Det funkar som såhär: man gör ca 8 – 11 behandlingar, allt beror på hur mycket man behöver få bort. Varje behandling kostar 699:- och det tar ca 30 minuter. Behandlingen gör inte ont och man har en LED lampa på det område man ska behandla.

Cellulite behandling

På bilden nedan ser ni alltså en kund (inte jag) som har avslutat Cellulite behandlingen. 

Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

No+vello gör även andra behandlingar som bland annat permanent hårborttagning med IPL, tandblekning, ansiktsbehandling. Kika gärna på deras hemsida för att läsa mer –HÄR.  

Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

Steg nummer 1 i Cellulite behandlingen är att man tillsammans mäter och märker ut exakt vart man haft måttbandet för att underlätta. Eftersom man ska komma regelbundet dvs minst två gånger i veckan när man gör Cellulite behandlingen, så är mitt tips att fylla i linjen med bläckpenna hemma för att exakt kunna mäta.  

Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

Därefter smörjs området man ska behandla med No+Vellos gel och lampan sätts igång. Som sagt så är det inget som gör ont utan man känner mer en värme från lampan. 

Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

Det finns även möjlighet att genom SVEA EKONOMI ta behandlingarna på Faktura. Smidigt och enkelt 🙂Cellulite behandling på No+Vello i Malmö

För att det ska bli så bra som möjligt så är det bästa att man ringer tjejerna och bokar en tid för konsultation, det är helt kostnadsfritt. Ni hittar No+Vello i Malmö precis utanför triangeln (föreningsgatan 5).

No+Vello finns nu i Södertälje och ska snart öppna i Lund, kontaktuppgifter hittar ni HÄR.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?