Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   69
25   124
27   238
18   211
21   181

Chanel Rouge Allure Velvet Matte 49 La Pétillante läppstift

Chanel Rouge Allure Velvet Matte 49 La Pétillante läppstift

Läppstift, läppstift – man kan aldrig få för mycket av läppstift. Jag är en riktig läppstift nörd och älskar läppstift. Fick frågan, vilken färg jag har på bilden nedan. Det är Chanel Rouge Allure Velvet Matte 49 La Pétillante läppstift.

En otroligt fin rosa matt färg. Man blir inte alls torr om läpparna av detta läppstift eftersom man lätt kan bli det när färgen är matt. Men inte denna.

För er som är nyfikna vilka färger jag har, så har jag skapat en kategori som heter LÄPPSTIFT. Där kan ni få en hel del inspiration. Undrar ni något eller är ute efter en speciell färg så får ni jätte gärna kommentera så ska jag tipsa av den kunskapen jag har.

Chanel Rouge Allure Velvet Matte 49 La Pétillante läppstift

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?