Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Chanels nya parfymkollektion Les Eaux de Chanel

Om ni ännu inte doftat på Chanels nya parfymkollektion Les Eaux de Chanel, så måste ni göra det.

Parfymerna finns i 3 olika dofter och är inspirerad av Gabrielle Chanels favoritresemål. Min favorit blev Paris- Deauville som är en riktig sommarfräsch doft men inslag av basilika och apelsin.

Denna parfymen fick jag med som en prov för några dagar sen och som nu helt klart står högt på min önskelista. Jag är en riktig parfymnörd och älskar allt som har med parfym att göra. Skulle aldrig få för mig att lämna hemmet utan parfym. Skulle det mot all förmodan hända att jag glömmer ta på parfym så har jag alltid några prover i necessären. Ett perfekt tillfälle att spara parfymprover som man får i affären. Och tro mig ibland har det varit panik tills jag kommer på proverna.

Jag skulle vilka gissa att jag har runt en 27 parfym hemma. Så fort där dyker upp en ny annorlunda doft så får jag inte ur den ur mitt huvud. Det är så fräscht med någon som luktar god parfym med det där lilla extra. När jag ska välja parfym på morgonen så väljer jag efter mitt humör. Vill jag ha en mer fräschar doft eller lite kryddigare.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?