12   140
29   180
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • Gucci sneakers

  Gucci sneakers
 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde

Copenhagen Fashion Week SS19

Copenhagen Fashion Week SS19.

Ni har knappast kunnat missa mitt 2 dagars besök i Köpenhamn med mina bloggtjejer. Hela syftet med besöket var Copenhagen Fashion Week.

Vi kom till Köpenhamn torsdag strax efter lunch. Åkte till vårt hotell för att byta om och piffa till oss för dagens första Fashion show. Vi trodde att vi skulle ha så mycket tid att vi även samma dag skulle hinna besöka CIFF. Men det blev alldeles för stressigt så det sparade vi till fredagen.

Första showen var Heliot Emil. Modevisningen ägde rum i ett industriområde och passade hela showen. Det var inte riktigt min stil men ändå super kul att kolla hur kreativa vissa kan vara. Tyckte dock att vissa av skorna var riktigt snygga. Bilderna nedan är lånade från Maria.

Den andra och avslutande showen var Saks Potts. Älskade showen och hela stämningen. Hela modevisningen började med ett gäng unga tjejer som dansade, super häftigt och så duktiga dom var. Även dessa bilder är lånade från Maria.

Jag var lite lat och bära med mig digitalkameran men ångrar mig nu för jag kom snabbt på att IPhone inte tar så fina bilder när det är mörkt. Annars tycker jag att min IPhone X kamera är riktigt grym. Bilderna nedan är också lånade från Maria. Detta var precis utanför den sista showen där vi passade på att ta en massa bilder.

Med bloggtjejerna Thessan & Linda.

Jag bar topp från Rodebjer, solglasögon Fendi, väska Ysl och skor Femme Sthlm. Tack till min bästa frisör som fixade mitt hår riktigt grymt inför showerna.

Fina Maria & Linda.

Vi hade super kul dessa två dagar och fler inlägg kommer så fort vi fått rätt på alla foton.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?