11   147
11   232
20   371
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Dagens plan: Ansiktsbehandling & CPHFW

Dagens plan: ansiktsbehandling & CPHFW

God morgon raringar.

Fick en lagom härlig sovmorgon, välbehövlig sömn. Idag väntar en spännande dag. Först ska jag ringa några samtal som ger mig en enorm stress, ska berätta mer om det under dagen. Kommer i ett annat inlägg då det inte riktigt passa in här. Men ibland är livet så, allt kan inte bara rulla på.

Idag har jag en bokad tid med barnmorskan för undersökning. Jag känner att lillkillen fortfarande ligger i säte så den biten vet jag. Sånt känner jag tydligt. Efter barnmorskan har jag en ansiktsbehandling hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio. En välbehövlig behandling för denna preggon. Känns skönt att bli ompysslad, igår fixa jag håret och idag får ansiktet sig en riktig fuktboost.

Efteråt ska jag möta upp fina Maria och vi ska iväg på Copenhagen Fashion Week. Vi har nämligen fått en exklusive inbjudan så det ska bli otroligt spännande. Följ min dag på Instagram Stories så får ni en bättre uppdatering @annamatkovich

Ha en underbar dag fina ni.

Dagens plan: Ansiktsbehandling & CPHFW

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?