Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Därför älskar jag facemist!

Därför älskar jag facemist.

En produkt jag alltid har med i väskan är facemist. Äger du ingen facemist så är det verkligen läge att du införskaffar dig en.

Facemist är en ansiktsspray som man använder under eller ovanpå makeup. Den tillför fukt till huden och ger den perfekta glowen. Jag verkligen älskar facemist och dessutom håller makeupen längre och det är uppfriskande.

Jag har fått väldigt mycket frågor om den kladdar och om man känner sig kletig efteråt?! Och det gör man absolut inte. Snarare tvärtom, man känner sig väldigt fräsch och uppfriskande.

Sist jag var på Kräm Hudvårdsstudio så bestämde jag mig för att testa en facemist från Guinot som är helt perfekt att ha i handväskan. Ni hittar den – HÄR -. Det finns en hel del olika facemist att välja mellan och du får prova dig fram för att hitta rätt. Därför älskar jag facemist!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?